Δύο συλλήψεις για κλοπές στον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από έρευνα δώδεκα περιπτώσεις κλοπών και απόπειρα κλοπής, σε αρχαιολογικό χώρο του Δήμου Άργους- Μυκηνών. Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν προχθές το βράδυ, στον ανοιχτό χώρο στάθμευσης του αρχαιολογικού χώρου των Μυκηνών δύο αλλοδαποί, ηλικίας 28 και 31 ετών, αντίστοιχα.

PACIFIC-SUN

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί, εντόπισαν τον 28χρονο και τον 31χρονο, προχθές το βράδυ, στον ανοιχτό χώρο στάθμευσης του αρχαιολογικού χώρου των Μυκηνών, ενώ επιχειρούσαν να διαρρήξουν όχημα και τους συνέλαβαν.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής διερεύνησης που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Άργους- Μυκηνών, εξακριβώθηκε ότι οι ανωτέρω συλληφθέντες, κατά το χρονικό διάστημα από τις 7 έως και τις 9 Σεπτεμβρίου, διέπραξαν ακόμη έντεκα κλοπές από οχήματα στον χώρο στάθμευσης του ίδιου αρχαιολογικού χώρου.

Από την εγκληματική τους δράση, είχαν αφαιρέσει χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα, είδη ρουχισμού, προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα, που η συνολική τους αξία ξεπερνά τις 19.000 ευρώ σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες, ενώ μέρος των αφαιρεθέντων βρέθηκαν και αποδόθηκαν.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, για κλοπές κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, με την οποία θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής