Δύο συλλήψεις για δέμα με κοκαΐνη σε εταιρεία ταχυμεταφορών στη Σάμο

Δέμα που περιείχε κοκαΐνη εντοπίστηκε σε εταιρεία ταχυμεταφορών στη Σάμο με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου. Για την υπόθεση συνελήφθη χθες στη Σάμο, μια 64χρονη αλλοδαπή, που παρέλαβε το δέμα, και ένας ακόμη 53χρονος. Κατασχέθηκαν ποσότητα κοκαΐνης βάρους 1,4 γραμμαρίων περίπου, δενδρύλλιο κάνναβης και 18 περίπου γραμμάρια χασίς.

PACIFIC-SUN

Κατά τη διερεύνηση της συγκεκριμένης υπόθεσης, ταυτοποιήθηκε και ο αποστολέας του δέματος. Πρόκειται για ημεδαπό ηλικίας 57 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε αυτοκίνητο, που χρησιμοποίησαν η 64χρονη και ο 53χρονος για να μεταβούν στην εταιρεία ταχυμεταφορών, βρέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης (χασίς) βάρους 4,6 γραμμαρίων περίπου, που όπως προέκυψε άνηκαν στην κατοχή του τελευταίου.

Ακολούθησαν έρευνες σε δύο οικίες των συλληφθέντων στη Σάμο, παρουσία δικαστικού λειτουργού και με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, κατά τη διάρκεια των οποίων βρέθηκαν κατά περίπτωση, ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης (χασίς) βάρους 14 γραμμαρίων περίπου και δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους 0,18 μ. σε πλαστική γλάστρα, καλλιεργούμενο από τον 53χρονο.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής