Δύο συλλήψεις για 2 κιλά αποξηραμένη κάνναβη στη Λάρισα

Δύο άτομα συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στη Λάρισα, για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν πάνω από 2 κιλά αποξηραμένης κάνναβης.

PACIFIC-SUN

Δύο άτομα συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στη Λάρισα, για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν πάνω από 2 κιλά αποξηραμένης κάνναβης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της καταπολέμησης της διάδοσης των ναρκωτικών και έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, εντοπίστηκαν οι δύο συλληφθέντες να επιβαίνουν σε αυτοκίνητο και κατά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις νάιλον συσκευασίες με αποξηραμένη κάνναβη, συνολικού βάρους 2 κιλών και 125,8 γραμμαρίων, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του ενός συλληφθέντα βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με αποξηραμένη κάνναβη, βάρους 60 γραμμαρίων, μία νάιλον συσκευασία με σπόρους και τρίμματα κάνναβης, βάρους 37,4 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά.

Το όχημα κατασχέθηκε, ενώ οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος  για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών θα οδηγηθούν αρμοδίως. Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής