Δύο παράνομες ναυλώσεις επαγγελματικών πλοίων αναψυχής στο Ναύπλιο

Δύο παράνομες ναυλώσεις διαπιστώθηκαν, προχθές το απόγευμα, κατά τη διενέργεια ελέγχων από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ναυπλίου, σε επαγγελματικά πλοία αναψυχής στο λιμάνι του Ναυπλίου.

PACIFIC-SUN

Ειδικότερα, ο Κυβερνήτης του πλοίου «Σμαιλ» έφερε ναυλοσύμφωνο και κατάσταση επιβαινόντων, τα οποία δεν είχαν συνάφεια και αλληλουχία με την εγγραφή στο Ειδικό Έντυπο Πληροφοριακών Στοιχείων Επαγγελματικού Πλοίου Αναψυχής του σκάφους.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα είχε θεωρημένη εγγραφή ναύλωσης από 12 έως 16 Ιουνίου για τέσσερις επιβαίνοντες, με λιμένα αναχώρησης τον Άλιμο, ενώ η κατάσταση επιβαινόντων την οποία προσκόμισε, αθεώρητη και ανυπόγραφη, περιελάμβανε εννέα επιβαίνοντες.

Επίσης, ο Κυβερνήτης του πλοίου «Θάλασσα» είχε προβεί στην αποδοχή ανακριβούς ναυλοσύμφωνου, ενώ έφερε ναυλοσύμφωνο και Ειδικό Έντυπο Πληροφοριακών Στοιχείων Επαγγελματικού Πλοίου Αναψυχής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, είχαν θεωρημένη εγγραφή ναύλωσης από 26 Μαΐου έως και 15 Σεπτεμβρίου και κατάσταση επιβαινόντων από 2 Ιουνίου με αλλαγή επιβατών την 9η Ιουνίου, γεγονός που αποτελεί σύμφωνα με τη νομοθεσία ολική μεταβολή επιβαινόντων που επιβάλλει τερματισμό ναύλωσης και σύνταξη νέου ναυλοσύμφωνου.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής