Δολοφονία 60χρονου μέσα σε ταξί στη Δραπετσώνα

Άγριο έγκλημα σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα μετά από διαπληκτισμό δύο ατόμων που επέβαιναν σε ταξί, στην περιοχή του νέου μώλου Δραπετσώνας. Νεκρός ο 60χρονος ταξιτζής. Ο δράστης διέφυγε με το ταξί αναπτύσσοντας ταχύτητα προς άγνωστη κατεύθυνση.

PACIFIC-SUN

Για την υπόθεση ενημερώθηκε σήμερα το πρωί το Κέντρο Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής από μέλος πληρώματος φορτηγού πλοίου που ελλιμενίζεται στο νέο μώλο Δραπετσώνας.

Το μέλος του πληρώματος, είπε πως σημειώθηκε έντονος διαπληκτισμός μεταξύ δύο αγνώστων ανδρών επιβαινόντων σε ταξί, κατά τη διάρκεια του οποίου ο ένας εξ’ αυτών τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο τον άλλον και στη συνέχεια, αφού αφαίρεσε από το θύμα προσωπικά αντικείμενα, ανέπτυξε ταχύτητα και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση με το όχημα.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.

Μετά από αναγνώριση που πραγματοποιήθηκε από τη σύζυγο του θύματος διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για έναν 60χρονο.

Παράλληλα, από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση για παράβαση του άρθρου 299 Π.Κ., εκλήθη στο σημείο του συμβάντος συνεργείο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. προς λήψη φωτογραφικού υλικού σκηνής εγκλήματος καθώς και βιολογικού υλικού, ενώ αναζητείται τοταξί με το οποίο διέφυγε ο δράστης.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής