Δώδεκα συλλήψεις για πλαστά έγγραφα στα αεροδρόμια Ζακύνθου, Κέρκυρας και Κεφαλονιάς

Στη σύλληψη δώδεκα αλλοδαπών ηλικίας από 21 έως 40 ετών, οι οποίοι επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε διεθνείς πτήσεις συνελήφθησαν τα τελευταία 24ωρα στα αεροδρόμια της Ζακύνθου, της Κέρκυρας και της Κεφαλονιάς.

PACIFIC-SUN

Ειδικότερα, κατά την διάρκεια αστυνομικού- διαβατηριακού ελέγχου εντοπίστηκαν στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, στις 7 Σεπτεμβρίου, σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις, πέντε αλλοδαποί, από 22 έως 40 ετών.

Προχθές σε ακόμη μία περίπτωση, τρεις αλλοδαποί 21,22 και 23 ετών οι οποίοι με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα, σε πτήσεις με προορισμούς την Ιταλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ολλανδία.

Στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα, συνελήφθησαν προχθές, δύο αλλοδαποί 24 και 31 ετών, οι οποίοι επέδειξαν για να ταξιδέψουν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, σε πτήση με προορισμό το Ηνωμένο Βασίλειο και τέλος στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, στις 6 Σεπτεμβρίου, δύο αλλοδαποί 21 και 22ετών, κάτοχοι πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων, με τα οποία επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε πτήση με προορισμό την Ιταλία.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής