Δικογραφία για ιστoσελίδα τυχερών παιγνίων στο διαδίκτυο

Δικογραφία τακτικής διαδικασίας για ιστοσελίδα που παρείχε υπηρεσίες τυχερών παιγνίων, χωρίς να διαθέτει την προβλεπόμενη από το νόμο άδεια, σχηματίστηκε από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

PACIFIC-SUN

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων διαδικτυακών αστυνομικών ερευνών και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, εντοπίστηκε ο παραπάνω ιστότοπος, ο οποίος προσέφερε παράνομο στοιχηματισμό σε χρήστες του διαδικτύου.

Για την διερεύνηση της υπόθεσης, ακολούθησε ενδελεχής ψηφιακή έρευνα και ανάλυση των ηλεκτρονικών ιχνών και ψηφιακών δεδομένων της ιστοσελίδας, ενώ πραγματοποιήθηκε και αλληλογραφία με τις αρμόδιες εταιρίες και παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου.

Για τα παραπάνω ενημερώθηκε η Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (Ε.Ε.Ε.Π.) και προέκυψε ότι ο ιστότοπος λειτουργούσε χωρίς την προβλεπόμενη άδεια.

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα καταχωρήθηκε στην 17η έκδοση καταλόγου μη αδειοδοτημένων παρόχων υπηρεσιών τυχερών παιγνίων (blacklist) και δεν είναι πλέον προσβάσιμη από ημεδαπούς παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου.

Η δικογραφία τακτικής διαδικασίας που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής