«Διεκδικούμε Μαζί» με την ΕΣΑμεΑ σε Περιστέρι και Αγία Βαρβάρα

Στους δήμους Περιστερίου και Αγίας Βαρβάρας θα βρεθούν τα στελέχη της υπηρεσίας της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία «Διεκδικούμε μαζί» την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου. 

PACIFIC-SUN

Στους δήμους Περιστερίου και Αγίας Βαρβάρας θα βρεθούν τα στελέχη της υπηρεσίας της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία «Διεκδικούμε μαζί» την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου.

Στο Περιστέρι θα βρίσκονται στο Κέντρο Κοινότητας, Παρασκευοπούλου 25 Α, κτίριο Ξυλοτεχνίας, από τις 10!00 το πρωί έως τις 12:00 το μεσημέρι, ενώ στην Αγία Βαρβάρα οι δημότες θα μπορούν να τους επισκεφτούν στο Κέντρο Κοινότητας, Αριστομένους 8, από τις 12:30 έως τις 14:30 το μεσημέρι.

Στο πλαίσιο των δράσεων της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και με σκοπό να εδραιώσει μία άμεση και αποτελεσματική επικοινωνία και επαφή με τα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και τις οικογένειές τους, η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία λειτουργεί την υπηρεσία «Διεκδικούμε Μαζί» παρέχοντας καθημερινά πληροφορίες, ενημέρωση, υποστήριξη και ενδυνάμωση, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού εξατομικευμένης παρέμβασης από κοινού με τον κάθε ενδιαφερόμενο.

Η υπηρεσία παρέχει επίσης πληροφορίες σε κοινωνικές και άλλες δημόσιες υπηρεσίες,  οργανώσεις του αναπηρικού κινήματος και οργανώσεις  της  κοινωνίας των πολιτών τόσο για τα δικαιώματα και τις παροχές αναπηρίας όσο και για τη συμβολή του αναπηρικού κινήματος στη διαμόρφωση πολιτικών για την αναπηρία.

Αυτό το διάστημα η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία έχει αναλάβει πρωτοβουλία ανάπτυξης στενής συνεργασίας με τους Φορείς της Α/ βάθμιας Αυτοδιοίκησης, ώστε η υπηρεσία «Διεκδικούμε Μαζί» να βρεθεί κοντά στους πολίτες και σε όλα τα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και οι οικογένειές τους.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής