Δεκατέσσερις συλλήψεις στην ευρύτερη περιοχή του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών

Σε δεκατέσσερις συλλήψεις αλλοδαπών προχώρησαν χθες αστυνομικοί, στην ευρύτερη περιοχή του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και το κεντρικό κτίριο του Αερολιμένα, για παραβάσεις του Κώδικα Μετανάστευσης και Κοινωνικής Ένταξης και της Νομοθεσίας Περί Αλλοδαπών.

PACIFIC-SUN

Επιπρόσθετα κινήθηκε η διαδικασία της διοικητικής απέλασης, σε βάρος ενός αλλοδαπού, διότι δεν κατείχε νομιμοποιητικά έγγραφα για την παραμονή του στη χώρα μας.

Η αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε, από την Ειδική Ομάδα Περιπολιών και Ελέγχων και το Τμήμα Τροχαίας της Διεύθυνσής Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών. Στο πλαίσιο της επιχείρησης, ελέγχθηκαν ογδόντα άτομα, από τα οποία προσήχθησαν συνολικά είκοσι αλλοδαποί για εξακρίβωση της δικαστικής τους ταυτότητας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στη Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ επιπρόσθετα ελέγχθηκαν 554 οχήματα και βεβαιώθηκαν 133 για παράνομη στάθμευση, 15 για παράνομη στάθμευση σε θέση Α.Μ.Ε.Α., 16 για όριο ταχύτητας, 2 για χρήση κινητού τηλεφώνου, 8 για πειθαρχικές παραβάσεις ταξί, 9 γιατί οι οδηγοί δεν έφεραν νόμιμα έγγραφα οδήγησης και 14 για λοιπές παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής