Δεκαεπτά συλλήψεις για ναρκωτικά και εκκρεμή διωκτικά έγγραφα

Tον εντοπισμό και σύλληψη δεκαεπτά ατόμων για ναρκωτικά, αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων, κατάφεραν οι αστυνομικοί διαφόρων υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

PACIFIC-SUN

Στο πλαίσιο αυτό, το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας, Άμεσης Δράσης, Αλλοδαπών και Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν οκτώ άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων ουσιών. Ακόμη συνελήφθησαν εννέα άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα.

Αναλυτικότερα:

Ένας 33χρονος συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 4 ετών, 1 μηνός και 10 ημερών, για κλοπή και απάτη.

Μία 29χρονη αλλοδαπή συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών, για τα αδικήματα της διευκόλυνσης ακολασίας άλλων και μαστροπεία από κοινού.

Ένας 45χρονος, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σταυρούπολης, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 4 ετών, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.

Ένας 30χρονος αλλοδαπός, συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας, για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής από κοινού, κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής