Χιώτης αγόρασε λάπτοπ από την Πρέβεζα και παρέλαβε «σκουπίδια»

PACIFIC-SUN

Μια υπόθεση απάτης κατάφεραν να εξιχνιάσουν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου με τη συνδρομή του Τμήματος Ασφαλείας Πρέβεζας, η οποία διαπράχθηκε κατά το προηγούμενο 20μερο περίπου, σε βάρος ενός άνδρα που διαμένει στη Χίο.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. ο άνδρας στο πλαίσιο αγοράς φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή μέσω αγγελίας που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο από άτομο αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, παρέλαβε δέμα από εταιρεία ταχυμεταφορών στη Χίο, καταβάλλοντας το χρηματικό ποσό των 559 ευρώ. Ακολούθως διαπίστωσε ότι, το δέμα περιείχε παλαιά και μη λειτουργικά αντικείμενα.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης διακριβώθηκε ότι, το συγκεκριμένο δέμα απέστειλε η γυναίκα, από εταιρεία ταχυμεταφορών στην περιοχή της Πρέβεζας. Στο πλαίσιο των ερευνών κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 559 ευρώ που είχε στην κατοχή της η δράστιδα, καθώς και αποδεικτικό έγγραφο συναλλαγής.

Το προανακριτικό έργο διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου και σε βάρος της γυναίκας σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για το αδίκημα της απάτης.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής