Αργολίδα: Ανατίναξαν δυο ΑΤΜ σε σουπερμάρκετ στο Άργος

PACIFIC-SUN

Δύο ΑΤΜ που βρίσκονταν τοποθετημένα έξω από σουπερμάρκετ ανατίναξαν τρεις άγνωστοι δράστες στη 1:30 περίπου τα ξημερώματα, στο Άργος.

Οι δράστες, σύμφωνα με το argolikeseidhseis.gr, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους ανατίναξαν πρώτα το εξωτερικό ΑΤΜ της Alpha Bank στο σουπερμάρκετ «Σκλαβενίτης» επί της οδού Άργους – Κορίνθου λίγο έξω από το Άργος. Στη συνέχεια έσπασαν με βαριοπούλες την τζαμαρία του καταστήματος εισήλθαν στο σουπερμάρκετ και ανατίναξαν και το εσωτερικό ΑΤΜ της Πειραιώς.

Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει γίνει γνωστή η εκρηκτική ύλη που χρησιμοποίησαν για να ανατινάξουν τα μηχανήματα αλλά ούτε και το χρηματικό ποσό που κατάφεραν να αποσπάσουν από τα δύο ΑΤΜ.

Από τις δυο εκρήξεις, τμήματα από τα διαλυμένα ΑΤΜ εκτοξεύτηκαν σε απόσταση, ενώ οι δράστες έχουν καταγραφεί από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του super market και το υλικό θα μπορέσει να δώσει σημαντικές πληροφορίες στην αστυνομία.

Η Ελληνική Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών με μπλόκα και στους όμορους νομούς της Αρκαδίας και της Κορινθίας.

Δείτε το βίντεο:

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής