Απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ με σπρωξίματα και «φυσουνιές» στους φωτορεπόρτερ (VIDEO)

PACIFIC-SUN

Εκτός από τους διαδηλωτές που βρίσκονται στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν και τις δυνάμεις των ΜΑΤ που έχουν στόχο την καταστολή τους, υπάρχουν και οι εργάτες της ενημέρωσης, δημοσιογράφοι, εικονολήπτες και φωτορεπόρτερ που μεταφέρουν την εικόνα σε ολόκληρο τον κόσμο.

Δυστυχώς όμως, κάποιες φορές, οι συμπεριφορές ορισμένων αστυνομικών μετατρέπουν τους εργάτες της ενημέρωσης από παρατηρητές σε πρωταγωνιστές, βάζοντάς τους στο στόχαστρο.

Κάτι τέτοιο συνέβη και το απόγευμα της Πέμπτης, σε πορεία που πραγματοποιήθηκε για τον απεργό πείνας, Γιάννη Μιχαηλίδη στο κέντρο της Αθήνας. Οι φωτορεπόρτερ που κάλυπταν την πορεία δέχθηκαν απροκλητή επίθεση με σπρωξίματα και «φυσουνιές» χημικών από διμοιρία των ΜΑΤ.

Οι φωτορεπόρτερ αντέδρασαν και απαίτησαν να τους γνωστοποιηθούν τα στοιχεία των εμπλεκόμενων αστυνομικών από τον επικεφαλής της Ομάδας που βρισκόταν στο σημείο.

Όλα τα παραπάνω φαίνονται στο βίντεο που κατέγραψε και δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Twitter η φωτορεπόρτερ Γεωργία Νικολέτου.

Δείτε το βίντεο

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής