Απόφαση του Ειρηνοδικείου Αμαρουσίου κατά της εταιρείας ΙΘΥΝΩΝ για αντιποίηση του δικηγορικού λειτουργήματος

Εκδόθηκε η υπ. αριθμ. 10/2017 απόφαση του Ειρηνοδικείου Αμαρουσίου επί της αιτήσεως ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών, κατά της εταιρείας «ΙΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤIΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» για αντιποίηση του δικηγορικού λειτουργήματος.

PACIFIC-SUN

Με την απόφασή του το Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου, υποχρεώνει την εταιρεία ΙΘΥΝΩΝ ΕΠΕ να καταργήσει τη λειτουργία της ιστοσελίδας http://ithynwn.gr και να απέχει από κάθε μορφής διαφήμιση και προβολή (έντυπη και ηλεκτρονική) αναφορικά με την [παροχή] νομικών υπηρεσιών, καθώς και από κάθε χρήση διακριτικού γνωρίσματος που παραπέμπει στην άσκηση του δικηγορικού λειτουργήματος. Απειλεί δε, εναντίον της καθ’ ης χρηματική ποινή χιλίων ευρώ για κάθε ημέρα παραβίασης των όρων της απόφασης.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών καλεί όσους συνάδελφους επιθυμούν να θέσουν υπ’ όψιν του ΔΣΑ περιπτώσεις αντιποίησης του δικηγορικού λειτουργήματος και να συνδράμουν, με τον τρόπο αυτό, στην προσπάθεια δικαστικής αντιμετώπισής τους, μπορούν να το πράξουν εγγράφως, ή ηλεκτρονικά στην διεύθυνση info@dsa.gr.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής