Ανδρες των ΜΑΤ χτύπησαν δημοσιογράφο που έκανε live μετάδοση

Ούτε ο δημοσιογράφος Μάριος Αραβαντινός που κάλυπτε με απευθείας μετάδοση, τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στην περιοχή των Εξαρχείων, δεν γλίτωσε από την μανία των δυνάμεων των ΜΑΤ.

PACIFIC-SUN

Ο δημοσιογράφος, όπως φαίνεται στο video που κατέγραφε με το κινητό του τηλέφωνο, δέχθηκε αναίτια επίθεση από αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος το κινητό και να διακοπεί η ζωντανή μετάδοση που έβλεπαν οι αναγνώστες του Μέσου.

Ο Μάριος Αραβαντινός σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους που κάλυπταν και εκείνοι τα επεισόδια είπε πως στη συμβολή της «Εμμανουήλ Μπενάκη και Βαλτετσίου, ενώ έχει κάνει μία καταδρομική επιχείρηση η αστυνομία και χτυπάει απρόκλητα κόσμο κάνω live μετάδοση». Στη συνέχεια περιγράφει για την επίθεση που δέχθηκε. Τρεις ήταν οι αστυνομικοί που τον εμπόδισαν να κάνει τη δουλειά του και του επιτέθηκαν.

Οπως είπε, ένας τον χτύπησε με γκλομπ στο αριστερό χέρι, ένας δεύτερος έπεσε πάνω του με την ασπίδα και ένας τρίτος χτύπησε το χέρι του για να πέσει κάτω το κινητό του. Στη συνέχεια τον έσπρωξαν και απομακρύνθηκε. «Ευτυχώς το κινητό είναι σε καλή κατάσταση και θέλω να πιστεύω ότι και το υλικό που κατέγραφα έχει αποθηκευτεί και θα μπορέσει να το δει ο κόσμος», είπε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς αν ήξεραν οι άνδρες των ΜΑΤ ότι ήταν δημοσιογράφος ανέφερε πώς «δεν το ξέρω, παρά το γεγονός ότι την ώρα της επίθεσης τους το είπα αλλά δεν φάνηκαν να ενδιαφέρθηκαν για το γεγονός ότι τους δίνω την ιδιότητά μου. Δεν με ρώτησαν κάτι, απλώς μου επιτέθηκαν».

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής