Αγριο έγκλημα με θύμα 26χρονο στις Σπέτσες

Νέα στοιχεία ανατρέπουν τα όσα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου και οδήγησαν στον θάνατο έναν 26χρονο, στις Σπέτσες. Αρχικά, από την Ελληνική Αστυνομία είχε ανακοινωθεί πως πρόκειται για τροχαίο δυστύχημα με μοτοσυκλέτα, όμως οι πληροφορίες αναφέρουν, ο 26χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα από αιχμηρό αντικείμενο ύστερα από διαπληκτισμό.

PACIFIC-SUN

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα protothema.gr, συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία των Σπετσών μετά την είδηση ότι 22χρονος γιος καθηγητή του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου φέρεται να σκότωσε με μια μαχαιριά έναν 26χρονο Σπετσιώτη, έπειτα από καυγά που είχαν για αδιευκρίνιστη μέχρι στιγμής αιτία.

Υπενθυμίζεται ότι από την Ελληνική Αστυνομία είχε ανακοινωθεί πως στις 21:40 το βράδυ της 21ης Νοεμβρίου, μοτοποδήλατο οδηγούμενο από 26χρονο εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού.

Δείτε τη φωτογραφία

Για το περιστατικό, ο αντιδήμαρχος Σπετσών, Σπύρος Φαρδέλος, ο οποίος τυγχάνει να είναι και συγγενής του θύματος, ανέφερε στην ίδια πηγή, ότι συνέβη το βράδυ του Σαββάτου εκτός οικισμού, στη πίσω πλευρά του νησιού, σε απόσταση από την πολυτελή οικεία της οικογένειας του καθηγητή.

Σύμφωνα με τον κ. Φαρδέλο, «δεν τίθεται αμφιβολία πλέον ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, καθότι αυτό έδειξε και το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης. Ο δράστης τραυμάτισε το θύμα με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα. Προσπάθησε να διαφύγει, όμως η σορός του βρέθηκε σε κοντινή απόσταση».

Η ιστοσελίδα protothema.gr μεταδίδει ότι σύμφωνα με πληροφορίες τον 26χρονο εντόπισε αιμόφυρτο μία παρέα νεαρών, δίπλα στη μηχανή του και υπέθεσαν πως πρόκειται για τροχαίο και έτσι κάλεσαν την Αστυνομία. Ωστόσο, αυτόπτες μάρτυρες του καυγά που είχαν οι δυο νεαροί, ανέφεραν αργότερα στις Αρχές τι ακριβώς είχε συμβεί, αποκαλύπτοντας πως δράστης της δολοφονικής ενέργειας ήταν ο γιος του καθηγητή.

Τέλος, η ιστοσελίδα σημειώνει ότι ο άτυχος 26χρονος εξέπνευσε στις 23:00 το βράδυ στο ιατρείο του νησιού όπου είχε μεταφερθεί και σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, το θύμα πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής