Άγνωστος σκότωσε δεσποζόμενο σκύλο με βαλλίστρα στην Πετρούπολη (σκληρές εικόνες)

Στο στόχαστρο άγνωστου δράστη με καλυμμένα χαρακτηριστικά και βαλλίστρα μπήκε το απόγευμα της Πέμπτης ένας δεσποζόμενος σκύλος στη συμβολή των οδών Βέργας και Θεσσαλίας, στην περιοχή της Πετρούπολης.

PACIFIC-SUN

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης φορούσε κουκούλα που κάλυπτε το πρόσωπό του, επιτέθηκε με βαλλίστρα στο άτυχο ζώο και τράπηκε σε φυγή. Αυτόπτης μάρτυρας κυνήγησε τον δράστη, όμως δυστυχώς διέφυγε στο βουνό.

Αμέσως μετά τη γνωστοποίηση του δυσάρεστου συμβάντος, από τον Δήμο Πετρούπολης που το καταδικάζει, υπήρξε άμεση κινητοποίηση από τις αρμόδιες υπηρεσίες του και έγινε αυτοψία, αλλά και έλεγχος των χώρων περιμετρικά του Άλσους Αγ. Δημητρίου. Επίσης, ο Δήμος ενημέρωσε άμεσα το Αστυνομικό Τμήμα Πετρούπολης, έτσι ώστε να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες. 

Το άτυχο ζώο ράτσας πίτμπουλ μεταφέρθηκε άμεσα στο Αττικό Νοσοκομείο Ζώων προκειμένου να χειρουργηθεί, αλλά δυστυχώς σήμερα υπέκυψε στο τραύμα του, καθώς είχε χτυπηθεί στον λαιμό και είχε χάσει πάρα πολύ αίμα. 

Ο στιχουργός Σοφοκλής Καπνιάς που έκανε γνωστό και το περιστατικό με ανάρτηση του στο Facebook έγραψε: «Δυστυχώς ο Μπρούνο δεν τα κατάφερε. Έφυγε στις 2 τη νύχτα από ανακοπή. Δεν πρόλαβε να ζήσει και να παίξει όπως όλα τα σκυλάκια γιατί κάποιο κτήνος του στέρησε τη ζωή σε ηλικία μόλις 2,5 ετών. Θα ήθελα σε αυτό το σημείο να εκφράσω τα συγχαρητήρια και την ευγνωμοσύνη μου στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ που χτενίζουν από χθες την περιοχή και τους ΓΙΑΤΡΟΥΣ που έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν».

Δείτε τις φωτογραφίες

Πηγή φωτογραφίας: Σοφοκλης Καπνιας / Facebook.com
Πηγή φωτογραφίας: Σοφοκλης Καπνιας / Facebook.com
Πηγή φωτογραφίας: Σοφοκλης Καπνιας / Facebook.com

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής