Αφαίρεσαν χρηματοκιβώτιο από γνωστή καφετέρια στο Αίγιο – Πέντε συλλήψεις

PACIFIC-SUN

Ρεπορτάζ: Αδάμ Αλεξόπουλος

Σε πέντε συλλήψεις προχώρησαν αστυνομικοί στο Αίγιο για τη διάρρηξη που έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής σε γνωστή καφετέρια της περιοχής και λεία πολλές χιλιάδες ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τέσσερις δράστες στις 03:00 τα ξημερώματα προσέγγισαν το κατάστημα επί της οδού Ζωοδόχου Πηγής και το διέρρηξαν. Από το εσωτερικό του αφαίρεσαν ένα μεταλλικό χρηματοκιβώτιο, το οποίο ήταν σταθερά βιδωμένο στον τοίχο και περιείχε 10.000 ευρώ και έγγραφα της επιχείρησης. Στο χώρο της επιχείρησης εντόπισαν και 500 ευρώ, τα οποία κατά τη διαφυγή τους με αυτοκίνητο, τα πήραν μαζί τους.

Ωστόσο, μια ώρα μετά, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας και της ΟΠΚΕ εντόπισαν τον 18χρονο ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου και τον 21χρονο αδελφό του σε οικισμό Ρομά.

Οι δύο νεαροί προσήχθησαν και ακολούθως συνελήφθησαν, ενώ στο πλαίσιο της προανάκρισης και εντός των ορίων του αυτοφώρου εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ένας 19χρονος και ένας 15χρονος.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή, εγκληματική οργάνωση και συναυτουργία, ενώ για την υπόθεση συνελήφθη και η μητέρα του 15χρονου για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής