ΑΔΕΔΥ: Συμπαράσταση στους δικαζόμενους διαδηλωτές κατά των πλειστηριασμών

Τη συμπαράστασή του στα τρία μέλη του κινήματος κατά των πλειστηριασμών, Αλέξανδρο – Ρωμανό Αγγελή, Οδυσσέα Χαραλαμπόπουλο και Θωμά Καρρά εκφράζει με ανακοίνωσή του το ΔΣ της ΑΔΕΔΥ, με αφορμή την αυριανή εκδίκαση της υπόθεσής τους στα Δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

PACIFIC-SUN

Τα τρία μέλη δικάζονται αύριο με τις κατηγορίες «αντίσταση κατά της Αρχής», «διατάραξη κοινωνικής ειρήνης» και «απόπειρα άσκησης σωματικής βλάβης κατά αστυνομικού» και όπως καταγγέλλει η ΑΔΕΔΥ «διώκονται, διότι συμμετείχαν σε συγκέντρωση – διαμαρτυρία έξω από συμβολαιογραφείο, στις 14 του περασμένου Μάρτη. Τότε, οι τρεις τους, αφού χτυπήθηκαν άγρια από τα ΜΑΤ, προσήχθησαν στην Ασφάλεια, όπου και οι προσαγωγές μετατράπηκαν σε συλλήψεις».

«Παρά την υποτιθέμενη έξοδο από το μνημόνιο, όπως αποδεικνύεται εκ των πραγμάτων κάθε μέρα που περνά, η κυβέρνηση συνεχίζει να στοχοποιεί το κίνημα και το συλλογικό αγώνα κατά της υφαρπαγής της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας, και κάνει… πρόβα τζενεράλε με τις εντεινόμενες διώξεις αγωνιστών, πριν από τις εξώσεις που θα ακολουθήσουν», τονίζει.

«Η ΑΔΕΔΥ επιβεβαιώνει τη βούλησή της να υπερασπιστεί τις κατοικίες και την περιουσία των εργαζομένων στο Δημόσιο και ευρύτερα όλων των πολιτών που πλήττονται βάναυσα από τις μνημονιακές πολιτικές. Δηλώνει ότι θα σταθεί αλληλέγγυα σε κάθε πολίτη που αγωνίζεται για την υπεράσπιση της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας», επισημαίνει.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ καλεί τους εργαζόμενους να δώσουν το «παρών» στη συγκέντρωση συμπαράστασης στους τρεις συλληφθέντες, που δικάζονται την Τρίτη 25 Σεπτέμβρη, στις 21:00 το βράδυ, στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων (κτήριο 7).

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής