55 συλλήψεις για διάφορα αδικήματα στη Στερεά Ελλάδα

Στοχευμένες αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν προχθές, σε περιοχές των Νομών Βοιωτίας, Ευβοίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας και Ευρυτανίας, στο πλαίσιο των οποίων ελέγχθηκαν 1.590 άτομα, καθώς και 998 οχήματα, ενώ προσήχθησαν 98 άτομα και συνελήφθησαν 55 άτομα.

PACIFIC-SUN

Αναλυτικότερα, ένα άτομο συνελήφθη για απόπειρα ληστείας και πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, τρία για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών, ένα για κλοπή και πέντε για εκκρεμείς καταδικαστικές Αποφάσεις. Επιπλέον, συνελήφθησαν είκοσι ένα άτομα για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, δέκα για παράβαση νομοθεσίας περί αλλοδαπών και τρία για παραβάσεις του υγειονομικού κανονισμού. Επιπρόσθετα, συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για παραβάσεις του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού, ένα για παράνομο υπαίθριο εμπόριο, τρία άτομα για επαιτεία και τρία για λοιπά ποινικά αδικήματα.

Κατασχέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και διάφορα είδη παραεμπορίου, ενώ βεβαιώθηκαν και 279 παραβάσεις. Από αυτές 253 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, εκ των οποίων οι 63 για υπερβολική ταχύτητα, πέντε για αντικανονικό προσπέρασμα, τέσσερις για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, τέσσερις για μη χρήση προστατευτικού κράνους, πέντε για ΚΤΕΟ και 172 λοιπές παραβάσεις.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής