26 συλλήψεις για διάφορα αδικήματα στη Στερεά Ελλάδα

Στοχευμένες αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν χθες σε περιοχές των Νομών Βοιωτίας, Ευβοίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας και Ευρυτανίας, στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών.

PACIFIC-SUN

Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας των ανωτέρω Νομών, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Οι συγκεκριμένες δράσεις πραγματοποιήθηκαν με στόχο την πρόληψη κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τον εντοπισμό φυγόποινων, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, τον εξονυχιστικό έλεγχο οχημάτων και της νόμιμης κυκλοφορίας αυτών, την προσαγωγή υπόπτων τέλεσης αξιόποινων πράξεων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.

Στο πλαίσιο της εξόρμησης ελέγχθηκαν 864 άτομα, προσήχθησαν 31 άτομα και συνελήφθησαν 26 άτομα.

Πιο συγκεκριμένα, τρία άτομα για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών, ένα άτομο για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα, οκτώ για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, έντεκα για παραβάσεις νομοθεσίας περί αλλοδαπών, ένα άτομο για παραεμπόριο και δύο για λοιπά ποινικά αδικήματα.

Κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, ποσότητα αδασμολόγητου καπνού και διάφορα είδη παραεμπορίου, ενώ βεβαιώθηκαν συνολικά 234 παραβάσεις εκ των οποίων 216 για παράβαση του Κώδικα οδικής Κυκλοφορίας ( 67 για υπερβολική ταχύτητα, 1 για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση, 2 για Κ.Τ.Ε.Ο. και 146 λοιπές παραβάσεις), τρεις παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, μία παράβαση του νόμου περί τελωνειακού κώδικα, έντεκα παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών και τρεις λοιπές παραβάσεις.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής