Τα Πολυδύναμα Ψυχοδιαγνωστικά Κέντρα ΚΕΘΕΑ κλείνουν

Στις 15 Σεπτεμβρίου, τα Πολυδύναμα Ψυχοδιαγνωστικά κέντρα του ΚΕΘΕΑ δεν θα λειτουργήσουν, σύμφωνα με την ανακοίνωση του συλλόγου εργαζομένων, οι οποίοι προκήρυξαν τετράωρη στάση εργασίας την Τετάρτη 14 Σεπτέμβρη από τις 12:00 έως τις 16:00.

PACIFIC-SUN

Στις 15 Σεπτεμβρίου, τα Πολυδύναμα Ψυχοδιαγνωστικά κέντρα του ΚΕΘΕΑ δεν θα λειτουργήσουν, σύμφωνα με την ανακοίνωση του συλλόγου εργαζομένων, οι οποίοι προκήρυξαν τετράωρη στάση εργασίας την Τετάρτη 14 Σεπτέμβρη από τις 12:00 έως τις 16:00.

Η παράταση λειτουργίας των Ψυχοδιαγνωστικών Κέντρων του Οργανισμού φτάνει στο τέλος της, στις 14 Σεπτεμβρίου και μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί, σύμφωνα με τον σύλλογο των εργαζομένων, κάποιος τρόπος για τη συνέχιση της λειτουργίας τους.

Οι εργαζόμενοι τονίζουν, ότι «οφείλουμε να ενώσουμε τη φωνή μας και τις δυνάμεις μας με όλους αυτούς που θεωρούν ότι τέτοιου είδους υπηρεσίες δεν μπορεί να διακόπτουν τη λειτουργία τους όχι μόνο εξαιτίας των θέσεων εργασίας που χάνονται αλλά πρωτίστως εξαιτίας των υπηρεσιών προς την κοινωνία που εξαλείφονται», ενώ ζητούν «σταθερή υποστήριξη των ατόμων με διπλή διάγνωση. Συνεχή λειτουργία των Ψυχοδιαγνωστικών Κέντρων του ΚΕΘΕΑ. Σεβασμό στο έργο των εργαζομένων».

Τέλος ο σύλλογος υπογραμμίζει ότι «αποφασίσαμε να προκηρύξουμε τετράωρη στάση εργασίας την Τετάρτη 14 Σεπτέμβρη από τις 12:00 έως τις 16:00 και να δώσουμε συνέντευξη τύπου για το θέμα, στον χώρο του Ψυχοδιαγνωστικού Κέντρου Αθήνας στην οδό Θεμιστοκλέους 39 στις 13:00».

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής