Συνελήφθη 38χρονος στο Κιλκίς για μεταφορά μεταναστών

PACIFIC-SUN

Με κλεμμένο αυτοκίνητο διευκόλυνε την μεταφορά 6 μεταναστών με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από την Ελλάδα.

Συνελήφθη τα ξημερώματα, της Παρασκευής 03-07-2016, σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ασφάλειας Δοϊράνης, ένας 38χρονος, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση μεταναστών, οι αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 38χρονος να κινείται επί της Εθνικής Οδού Αθηνών – Ευζώνων με κατεύθυνση προς το Συνοριακό Σταθμό Ευζώνων και επιχείρησαν να το ελέγξουν.

Ο 38χρονος οδηγός το εγκατέλειψε και προσπάθησε να διαφύγει, όμως εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου.

Στο αυτοκίνητο που είχε αφαιρεθεί στις 24-06-2016 από περιοχή της Θεσσαλονίκης, διαπιστώθηκε να επιβαίνουν 6 υπήκοοι Πακιστάν που δεν διέθεταν τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα για την νόμιμη παραμονή τους.

Όπως προέκυψε από την περαιτέρω έρευνα, ο προαναφερόμενος οδηγός μετέφερε τους μετανάστες, με σκοπό να διευκολύνει την έξοδό τους από την Ελλάδα, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Το όχημα, καθώς και μικροποσότητα ηρωίνης που βρέθηκε στην κατοχή του 38χρονου, κατασχέθηκαν.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Συνοριακής φύλαξης Πολυκάστρου.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής