Στην «κατάψυξη» σήμερα η χώρα

Στα ανατολικά θα υπάρξουν νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο και στα ορεινά και ημιορεινά της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας και της Κρήτης παροδικές χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί τοπικά 8 μποφόρ στο Αιγαίο.

PACIFIC-SUN

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση κυρίως στα ανατολικά. Θα υπάρξει παγετός κατά τόπους στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες, ενώ στα βόρεια θα είναι ισχυρός.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Στη Μακεδονία και τη Θράκη, θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά 6 με 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -4 έως 9 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο. Οι άνεμοι που θα πνέουν θα είναι ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ, ενώ στο νότιο Ιόνιο, τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 13 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο, θα υπάρξουν παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές ή χιονόνερο. Θα υπάρξουν παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημιορεινά και πιθανόν σε περιοχές της Θεσσαλίας, της Κεντρικής Στερεάς και της Εύβοιας με χαμηλότερο υψόμετρο (ενδεικτικό υψόμετρο 400μέτρα). Βαθμιαία θα υπάρξει βελτίωση από τις βραδινές ώρες και από τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί από 4 έως 6 μποφόρ και στα ανατολικά και νότια 7, τοπικά 8 μποφόρ με βθμιαία εξασθένηση από το βράδυ στα βόρεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως τους 9 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα κυμανθεί 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα υπάρξουν νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο, ενώ στα ορεινά και ημιορεινά της Κρήτης θα σημειωθούν χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 μποφόρ και τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τους 6 έως τους 11 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα υπάρξουν νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο και πιθανόν ασθενείς χιονοπτώσεις στα ημιορεινά και βαθμιαία θα υπάρξει βελτίωση από τις βραδινές ώρες. Στα Δωδεκάνησα νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 με 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση στα νότια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 12 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΤΤΙΚΗ
Στην Αττική, θα υπάρξουν νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές ή χιονόνερο, κυρίως στα βόρεια και τα ανατολικά και παροδικές χιονοπτώσεις στην Πάρνηθα και την Πεντέλη (ενδεικτικό υψόμετρο 700μέτρα). Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά 7 τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 9 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ο καιρός στην Θεσσαλονίκη, θα παρουσιάσει λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής