Στα κάγκελα οι οπτικοί των Ιωαννίνων

«Εκβιαστική, χωρίς πρότερη διαβούλευση και καταδικαστική για το μέλλον του κλάδου», χαρακτηρίζουν την νέα σύμβαση του ΕΟΠΥΥ, οι οπτικοί των Ιωαννίνων, οι οποίοι μετά από μετά από συνέλευση που πραγματοποίησαν, αποφάσισαν ομόφωνα να μην την υπογράψουν και ζητούν την άμεση απόσυρση της.

PACIFIC-SUN

«Εκβιαστική, χωρίς πρότερη διαβούλευση και καταδικαστική για το μέλλον του κλάδου», χαρακτηρίζουν την νέα σύμβαση του ΕΟΠΥΥ, οι οπτικοί των Ιωαννίνων, οι οποίοι μετά από μετά από συνέλευση που πραγματοποίησαν, αποφάσισαν ομόφωνα να μην την υπογράψουν και ζητούν την άμεση απόσυρση της.

«Εν μέσω εορταστικής περιόδου ο ΕΟΠYΥ αποφάσισε χωρίς προηγούμενη διαβούλευση με τους εκπροσώπους του κλάδου των Οπτικών, αλλά και άλλων επαγγελμάτων υγείας να αλλάξει τον τρόπο πληρωμής για τις παροχές που παρέχει στους ασφαλισμένους του», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Οπτικών Ιωαννίνων.

«Παρουσίασε μια προχειρογραμμένη, γεμάτη κυρώσεις και υποχρεώσεις για τους οπτικούς σύμβαση η οποία δεν παρέχει καμία κάλυψη για τους Οπτικούς απέναντι στην γνωστή και αποδεδειγμένη αφερεγγυότητα του ΕΟΠYΥ», προσθέτουν στην ανακοίνωσή τους οι οπτικοί.

«Προσκαλούμε τον ΕΟΠYΥ σε ουσιαστικό διάλογο με σκοπό την αναβάθμιση των ήδη υψηλού επιπέδου παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων από τα οπτικά καταστήματα προς τους ασφαλισμένους, με γνώμονα ρεαλιστικές, οικονομικές και κοινωνικές βάσεις και παρακολουθούμε τις εξελίξεις», καταλήγει η ανακοίνωση.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής