Πτήση της United Airlines επέστρεψε 2η φορά στην Αθήνα με μηχανική βλάβη

PACIFIC-SUN

Δύο φορές επέστρεψε στην Αθήνα το αεροσκάφος Boeing 767 της United Airlines με προορισμό τη Νέα Υόρκη καθώς οι πιλότοι του ανέφεραν στον Πύργο Ελέγχου ότι υπήρχε ένδειξη βλάβης στα κινούμενα πτερύγιά του (flaps). Η επόμενη αναχώρηση του, για το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη το μεσημέρι, εφόσον δεν παρουσιαστεί νέο τεχνικό πρόβλημα στο αεροσκάφος.

Η πρώτη «απόπειρα»
Η αναχώρηση της πτήσης από την Αθήνα με προορισμό τη Νέα Υόρκη, ήταν προγραμματισμένη για τις 13:10 το μεσημέρι της Κυριακής. με 208 επιβάτες μεταξύ των οποίων, Έλληνες επιχειρηματίες και στελέχη του ελληνοαμερικανικού επιμελητηρίου. Ενενήντα λεπτά μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο, το αμερικανικό αεροσκάφος επέστρεψε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με σκοπό να επιδιορθωθεί η βλάβη που είχε παρουσιαστεί.

Η δεύτερη «απόπειρα»
Σήμερα μετά από την επισκευή του αεροσκάφους και αφού προγραμματίστηκε η πτήση για τη 13:30 το αεροσκάφος αναχώρησε. Για δεύτερη φορά όμως, παρουσιάστηκε η ίδια βλάβη και οι πιλότοι αναγκάστηκαν να επιστρέψουν πάλι στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Οι αντιδράσεις των επιβατών
Οργή και αγανάκτηση από τους επιβάτες που πέρασαν για δεύτερη συνεχόμενη μέρα αυτή τη δύσκολη διαδικασία. Κάποιοι από αυτούς ζήτησαν να τους επιστραφεί το αντίτιμο του εισιτηρίου, ορισμένοι να ταξιδέψουν με κάποια άλλη εταιρεία, ενώ άλλοι οδηγήθηκαν σε ξενοδοχεία της Αθήνας αναμένοντας τη νέα προγραμματισμένη αναχώρηση.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής