Που θα χιονίσει την Τρίτη

Τοπικές βροχές αρχικά στη νότια νησιωτική χώρα και τη νύχτα στα βορειοδυτικά, όπου θα χιονίσει και σε περιοχές της Ηπείρου και της Δυτικής Μακεδονίας, με χαμηλότερο υψόμετρο. Θα υπάρξουν τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες κυρίως στα Ηπειρωτικά, ενώ θα σημειωθεί άνοδος της θερμοκρασίας κυρίως ως προς τις ελάχιστες τιμές της.

PACIFIC-SUN

Τοπικές βροχές αρχικά στη νότια νησιωτική χώρα και τη νύχτα στα βορειοδυτικά, όπου θα χιονίσει και σε περιοχές της Ηπείρου και της Δυτικής Μακεδονίας, με χαμηλότερο υψόμετρο. Θα υπάρξουν τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες κυρίως στα Ηπειρωτικά, ενώ θα σημειωθεί άνοδος της θερμοκρασίας κυρίως ως προς τις ελάχιστες τιμές της.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στην Μακεδονία και τη Θράκη. Βαθμιαία όμως από τα δυτικά το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Αργά το βράδυ στη Δυτική Μακεδονία θα σημειωθούν σποραδικές βροχές ή χιονόνερο και τοπικές χιονοπτώσεις σε ορεινά-ημιορεινά. Τοπικές ομίχλες θα σημειωθούν τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς, στα ανατολικά νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και από τη νύχτα βόρειοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 έως και 13 βαθμούς κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Από αργά το απόγευμα στα βόρεια θα σημειωθούν τοπικές βροχές που βαθμιαία θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες κυρίως στις θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές, ενώ χιόνια θα πέσουν στα ορεινά – ημιορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς. Τοπικές ομίχλες θα σημειωθούν τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι στα βόρεια νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 16 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός, ενώ τις βραδινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με τοπικές βροχές, κυρίως στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 4 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα νότια με τοπικές βροχές στα Δωδεκάνησα, όπους είναι πιθανό να εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα βόρεια. Οι άνεμοι στα βόρεια θα πνέουν νότιοι 4 τοπικά 5 μποφόρ και στα νότια δυτικοί νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στη Θεσσαλονίκη, ενώ θα υπάρξουν τοπικές νεφώσεις από αργά το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς και τη νύχτα βόρειοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως και 11 βαθμούς κελσίου.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής