Ο Παυλόπουλος βράβευσε όσους βοήθησαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στην Εύβοια

Ισχυρό μήνυμα ενότητας απηύθυνε από τη Λίμνη Ευβοίας, όπου πραγματοποίησε επίσκεψη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος

PACIFIC-SUN

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην περιοχή της Λίμνης Ευβοίας, η οποία επλήγη από τις πρόσφατες πυρκαγιές, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, βράβευσε εκπροσώπους των φορέων που συμμετείχαν στην επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς της 30ης Ιουλίου.

Μεταξύ εκείνων που βραβεύτηκαν ήταν η φυσική ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος, ανώτεροι και ανώτατοι αξιωματικοί, υπαξιωματικοί και πυροσβέστες του Π.Σ. που στελέχωναν τις επίγειες και εναέριες επιχειρησιακές δυνάμεις.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τόνισε την αναγκαιότητα της συνεργασίας και την αξία της ομόνοιας, για την επίτευξη λύσεων σε μια βαθιά κρίση που τείνει να διαρρήξει τον κοινωνικό ιστό.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το πρωί της 26ης Αυγούστου, στο Κτίριο Μελά Λίμνης, όπου παρέστησαν μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Ευάγγελος Αποστόλου, ο Μητροπολίτης Χαλκίδας Χρυσόστομος, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτριος Αναγνωστάκης, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Ακριώτης, ο Βουλευτής της Ν.Δ. Σίμος Κεδίκογλου, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Εύβοιας Φάνης Σπανός, ο Δήμαρχος Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Άννας Χρήστος Καλυβιώτης, καθώς και εκπρόσωποι τοπικών φορέων.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής