Ο καιρός σε όλη τη χώρα την Κυριακή

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο στα ανατολικά και νότια θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις με ασθενείς χιονοπτώσεις ή χιονόνερο στις Κυκλάδες, τη βόρεια Κρήτη και πιθανόν πρόσκαιρα στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

PACIFIC-SUN

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο στα ανατολικά και νότια θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις με ασθενείς χιονοπτώσεις ή χιονόνερο στις Κυκλάδες, τη βόρεια Κρήτη και πιθανόν πρόσκαιρα στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από τα βόρεια. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές. Παγετός κατά τόπους στα Ηπειρωτικά, ισχυρός τις πρωινές και βραδινές ώρες.

ΑΤΤΙΚΗ
Νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα υπάρξουν τα ξημερώματα στα ορεινά, με γρήγορη όμως βελτίωση. Οι άνεμοι, θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με 4 και 5 μποφόρ το πρωί στα ανατολικά έως 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 11 βαθμούς κελσίου και στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 έως 9 βαθμούς κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες έως το μεσημέρι, με πιθανότητα για πρόσκαιρες ασθενείς χιονοπτώσεις ή χιονόνερο. Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά βορειοανατολικοί έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -4 έως και 09 βαθμούς κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία θα είναι κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. Ενώ θα υπάρξει παγετός κατά τόπους ισχυρός τις πρωινές και βραδινές ώρες.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και Δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα νότια το πρωί. Οι άνεμοι που θα πνέουν στην περιοχή, ανατολικοί βορειανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία θα εξασθενήσουν από βόρειες διευθύνσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 14 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη, ενώ θα υπάρξει παγετός κατά τόπους στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Στη Θεσσαλία ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές θα υπάρξουν νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις τα ξημερώματα της Κυριακής στα ορεινά και πιθανόν τοπικά στα ημιορεινά, με γρήγορη βελτίωση. Θα πνέουν βόρειοι άνεμοι 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 12 βαθμούς κελσίου, ενώ στα βόρεια η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. Θα υπάρξει παγετός κατά τόπους τις πρωινές και βραδυνές ώρες.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά θα επικρατήσουν την Κυριακή. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι 5 με 6 μποφόρ και τις πρωινές ώρες στη Δυτική Κρήτη έως 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα Δωδεκάνησα, όπου ενδέχεται τα ξημερώματα να σημειωθούν τοπικές βροχές ή διάσπαρτες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 13 βαθμούς κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής