Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας τη Δευτέρα

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου και μόνο στην Κρήτη τις πρωινές ώρες θα υπάρξουν νεφώσεις με πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχές και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

PACIFIC-SUN

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι 4 με 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο κυρίως στα κεντρικά και νότια. Αναμένεται παγετός κατά τόπους στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες, ενώ τοπικά ισχυρός στα κεντρικά και βόρεια το πρωί.

ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 13 βαθμούς κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 έως 11 βαθμούς κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη θα είναι ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -6 έως 11 βαθμούς κελσίου, ενώ στη Δυτική Μακεδονία θα είναι κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και βαθμιαία από το απόγευμα θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές ώρες στο Ιόνιο και την Ήπειρο. Στο Ιόνιο ενδέχεται να υπάρξει κατά τόπους ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4. Από το βράδυ στο Ιόνιο έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς κελσίου, ενώ στα ηπειρωτικά η ελάχιστη θερμοκρασία θα είναι 5 με 6 βαθμούς χαμηλότερη. Πιθανόν να υπάρξει ισχυρός παγετός στην Ήπειρο τις πρωινές και βραδινές ώρες.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος.  Οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά και νοτιά βόρειοι 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 14 βαθμούς κελσίου, ενώ στα βόρεια η ελάχιστη θερμοκρασία θα είναι τοπικά 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα τις πρωινές ώρες για ασθενείς τοπικές βροχές και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά της Κρήτης, με βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 5 μποφόρ, ενώ η  θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος.  Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα νοτιά τοπικά 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 14 βαθμούς κελσίου, ενώ στα βόρεια η θερμοκρασία θα είναι3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής