Ζάκυνθος: Σοβαρός τραυματισμός 7χρονου από ακυβέρνητο σκάφος

PACIFIC-SUN

Σε κρίσιμη κατάσταση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, ένα 7χρονο παιδί, που τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, όταν ακυβέρνητο ταχύπλοο σκάφος το χτύπησε 20 μέτρα από την ακτή, στο Λιμανάκι του Τσιλιβί στη Ζάκυνθο.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες όμως οι γιατροί έκριναν πως λόγω της σοβαρότητας των χτυπημάτων που είχε στο κεφάλι είναι επιβεβλημένο να μεταφερθεί εκτός νησιού και αμέσως ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την αεροδιακομιδή του.

230716-ZAKYNTHOS-TAXYPLOO(700X394)

Στις 17:30 το απόγευμα, στην παραλία Λιμανάκι του Τσιλιβί, οι λουόμενοι, είδαν ένα ακυβέρνητο ταχύπλοο σκάφος να κατευθύνεται με μεγάλη ταχύτητα προς το μέρος τους. Είκοσι μέτρα πριν φθάσει στην ακτή χτύπησε το 7χρονο παιδί.

Σύμφωνα με το λιμεναρχείο Ζακύνθου, το οποίο ειδοποιήθηκε από τους λουόμενους και κινητοποιήθηκε άμεσα, στο σκάφος λίγο πριν συμβεί το συμβάν, επέβαινα τρία άτομα. Δύο από αυτά, έχουν συλληφθεί και το ένα άτομο αναζητείται.

230716-ZAKYNTHOS-TAXYPLOO2(700X427)

Για τα αίτια της «τρελής» πορείας του σκάφους, το imerazante.gr με επιφύλαξη αναφέρει, ότι οι συλληφθέντες επικαλέστηκαν πως «το σκάφος είχε κολλήσει σε βράχια και οι δυο από εμάς κατεβήκαμε να το ξεκολλήσουμε. Ξαφνικά το είδαμε να αυξάνει ταχύτητα και από εκεί και πέρα έγινε ότι έγινε».

230716-ZAKYNTHOS-TAXYPLOO(700X427)

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής