Διακοπές ρεύματος την Κυριακή στο Ηράκλειο

Από τις 08:00 έως τις 14:30

PACIFIC-SUN

Με ανακοίνωσή της η ΔΕΔΔΗΕ ενημερώνει τους κατοίκους του Ηρακλείου ότι την Κυριακή, θα γίνουν διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος, λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών.

Συγκεκριμένα, διακοπές θα γίνουν:

  • Από τις 08:00 έως τις 10:00, στη ΒΙΠΕΗ στην οδό Ε και στην οδό Θ, από την οδό Β έως την οδό Δ, περιλαμβανομένων των επιχειρήσεων Βαϊραμάκη, Τσαγκαράκη, Βασιλείου, Μινωικά πλαστικά, Μηλάκη, Αγρέξ, Κοκάλη, Κορνελάκη, Mega plast και Κρητική γαστρονομία.
  • Από τις 11:00 έως τις 12:30, στο Σκαλάνι και στα χωριά Μυρτιά, Αστρακοί, Κελιά, Φιλίσια, Βονή, Σαμπάς, Ζοφώροι, Αποστόλοι, Ευαγγελισμός, Αρχάγγελος, Σκλαβεροχώρι. Θραωανό, Αλάγνι, Αστρίτσι, Πατσίδερος, Στείρωνας, Πανόραμα, Ζίντα, Γαλατάς, Χουμέρι, Αρχοντικό Αρκαλοχώρι, καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.
  • Από τις 11:30 έως τις 14:30, στο Δήμο Ηρακλείου, στο κέντρο του Ηρακλείου, στις οδούς Βύρωνα από την οδό Λαχανά μέχρι την 25ης Αυγούστου Αρκολέοντος από την 25ης Αυγούστου μέχρι την οδό Αλμυρού, Κωροναίου από την οδό Θεοτοκοπούλου μέχρι την 25ης Αυγούστου, Θεοτοκοπούλου από την οδό Αλμυρού μέχρι την οδό Κορωναίου. Επίσης στις οδούς Ερωτοκρίτου και Αλμυρού.

Αν οι εργασίες τελειώσουν πιο νωρίς, το ηλεκτρικό ρεύμα θα επιστρέψει, πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται στην ανακοίνωση. Για το λόγο αυτό, οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ Α.Ε. πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής