Στα σκαριά η κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου «The Thursday Murder Club»

PACIFIC-SUN

Η κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος «The Thursday Murder Club» του διάσημου Βρετανού συγγραφέα και παρουσιαστή Ρίτσαρντ Οσμάν (Richard Osman), παίρνει σάρκα και οστά από την Amblin Entertainment και τον σκηνοθέτη των ταινιών «Harry Potter» και «Home Alone» Κρις Κολόμπους.

Η Έλεν Μίρεν (Helen Mirren), ο Πιρς Μπρόσναν (Pierce Brosnan) και ο Μπεν Κίνγκσλεϊ (Ben Kingsley) διεκδικούν έναν από τέσσερις πρωταγωνιστικούς ρόλους του έργου.

Το βιβλίο, κυκλοφόρησε το 2020 και αφηγείται την ιστορία τεσσάρων φίλων που διανύουν την έβδομη δεκαετία της ζωής τους και ζουν σε ένα οίκο ευγηρίας λύνοντας ανεξιχνίαστες υποθέσεις. Όταν ένας εργολάβος ακινήτων βρίσκεται νεκρός, οι τέσσερις ήρωες βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής και θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την πρώτη τους πραγματική υπόθεση.

Πριν από λίγες ώρες, ο συγγραφέας προανήγγειλε τα επικείμενα νέα για το κάστινγκ γράφοντας σε ανάρτησή του στο X (πρώην Twitter): «Μόλις είχα μια κλήση με την Amblin για το καστ της ταινίας «The Thursday Murder Club». Είναι εξωφρενικά υπέροχο, νομίζω ότι ο κόσμος θα το λατρέψει. Επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν πολύ σύντομα και ανυπομονώ να τις μοιραστώ με όλους».

Σύμφωνα με το Variety, η Amblin Partners κέρδισε τα παγκόσμια δικαιώματα για την ταινία μετά από μια δύσκολη δημοπρασία που προσέλκυσε το ενδιαφέρον 14 στούντιο.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής