Κραουνάκης: Ο Ψινάκης ακύρωσε παράσταση για την ενίσχυση των πυρόπληκτων

Με ανάρτησή του στο facebook ο Σταμάτης Κραουνάκης καταγγέλλει ότι ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης ακύρωσε την προγραμματισμένη παράσταση της «Αντιγόνης» στη Νέα Μάκρη, οι εισπράξεις της οποίας θα πήγαιναν στους πυρόπληκτους.

PACIFIC-SUN

Όπως αναφέρει ο κ. Κραουνάκης: «ομοθυμαδόν συντελεστές και παράγωγος
αποφασίσαμε η σημερινή παράσταση της Αντιγόνης στη Νέα Μάκρη να δοθεί και να πάνε όλες οι εισπράξεις στους ανθρώπους εκεί».

Ωστόσο όπως σημειώνει: «πριν λίγη ώρα ο Ηλίας Ψινάκης επέβαλλε στην υπεύθυνη πολιτιστικών του Δήμου την ακύρωση της παράστασης λόγω πένθους και εκείνη έντρομη μας ειδοποίησε».

«Ακυρώνεται λοιπόν η σημερινή για τους πυρόπληκτους στη Νέα Μάκρη», υπογραμμίζει ο κ. Κραουνάκης και προσθέτει «τον έψαξα στα τηλεφωνά και δεν έβγαινε… Κρίμα. Αυτή τη στιγμή οι τεχνικοί μας ξηλώνουν». «Δεν υπάρχει μεγαλύτερος γκρεμός από την ανθρωπινή ανοησία», καταλήγει στην ανάρτησή του ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Εμείς προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με τον δήμαρχο για να μας πει την δική του εκδοχή, ωστόσο όπως ενημερωθήκαμε ήταν σε συνάντηση και δεν μπορούσε να διακόψει. Υπάλληλος του γραφείο του, μας παρέπεμψε στην Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Μαραθώνος, όμως το τηλέφωνο δεν το σήκωσε κανείς.

Δείτε την ανάρτηση

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής