Συναυλία με τον Γιώργο Κατσαρό στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας

Με τη συναυλία του μεγάλου μουσικοσυνθέτη Γιώργου Κατσαρού «Τραγούδια του Έρωτα του Ηλίου και της Θάλασσας», άνοιξε την αυλαία των εκδηλώσεων για τον «Πολιτιστικό Σεπτέμβρη 2018» ο Δήμος Πεντέλης το Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας στην Πεντέλη.

PACIFIC-SUN

Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης στον χαιρετισμό του αφού ευχαρίστησε τους διοργανωτές της εκδήλωσης, τον πρόεδρο του ΟΚΠΑ, Νίκο Τόλιο, τον πρόεδρο του ΟΠΑΘ, Παναγιώτη Μούστρη και την πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Δ.Κ. Μελισσίων Γιώτα Τσινού στη συνέχεια τόνισε: «Η βραδιά αυτή γίνεται κάτω από τη βαθιά σκιά των ενενήντα οκτώ συνανθρώπων μας που κάηκαν στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι  και δυστυχώς μέσα σε αυτούς ήταν και δύο Πεντελιώτες, εκλεκτοί μας φίλοι, συμπολίτες, αγαπημένοι, ο Δημήτρης Τουρναβίτης και η σύζυγός του Χρύσα Σπηλιώτη και οι δύο καλλιτέχνες».

«Ο Δημήτρης με το ωδείο του στη Ν. Πεντέλη και η Χρύσα ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης και θεατρική συγγραφέας. Θέλω να παρακαλέσω απόψε να οδηγηθούμε με τη σκέψη και υπό τους ήχους της μουσικής που ο Γιώργος ο Κατσαρός μας κάνει την τιμή να μας προσφέρει, στη μνήμη των δύο αυτών ανθρώπων και να τους αφιερώσουμε αυτή την βραδιά», πρόσθεσε.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής