Πλήθος κόσμου και καλλιτεχνών στη μεγάλη συναυλία στο Άλσος Περιστερίου

PACIFIC-SUN

Χιλιάδες άτομα από ολόκληρο το λεκανοπέδιο της Αθήνας συγκεντρώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στο Άλσος Περιστερίου για να παρακολουθήσουν τη μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης και ανθρωπιάς που διοργάνωσε ο Δήμος Περιστερίου.

Στη συναυλία συμμετείχαν είκοσι δημοφιλείς καλλιτέχνες, οι οποίοι ξεσήκωσαν τον κόσμο που περίμενε καρτερικά από πολύ νωρίς για μία καλή θέση στις εξέδρες, ερμηνεύοντας δύο, τρεις, ακόμα και τέσσερις γνωστές τους επιτυχίες στη σκηνή του μοναδικού πράσινου πνεύμονα του Περιστερίου.

Οι καλλιτέχνες που συμμετείχαν στην συναυλία με σειρά εμφάνισης ήταν ο Jerome Kaluta, η Γεωργία Δρακάκη, ο Κώστας Αγέρης, η Λιζέτα Νικολάου, η Θεοδωσία Στίγκα, Μαρία Σουλτάτου, Νένα Βενετσάνου, ο Βασίλης Λέκκας, η Λένα Αλκαίου, η Σοφία Βόσσου, η Μπέσσυ Αργυράκη, η Ελπίδα, Πασχάλης, ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Φίλλιπος Νικολάου, ο Σταμάτης Κόκοτας, η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Θέμις Αδαμαντίδης, η Χριστίνα Μαραγκόζη και ο Δημήτρης Κοντογιάννης.

Το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης, ο αντιδήμαρχος και γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης, οι αντιδήμαρχοι και οι δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Περιστερίου.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής