Δυο μουσικές βραδιές με φεγγάρι στο Μουσείο Ακρόπολης

PACIFIC-SUN

Το Μουσείο Ακρόπολης θα γιορτάσει το αυγουστιάτικο φεγγάρι με δύο ξεχωριστές βραδιές την Πέμπτη 18 και την Παρασκευή 19 Αυγούστου.

Την Πέμπτη 18 Αυγούστου, στις 9 μ.μ., το Μουσείο θα υποδεχθεί την γνωστή μπάντα The Swingin’ Cats στον προαύλιο χώρο του, με αγαπημένα ελληνικά και ξένα τραγούδια και χορό. Η κεφάτη μπάντα που αγαπήθηκε ως ‘Penny & the Swingin’ Cats’ μας ταξιδεύει στην ανεμελιά παλιών εποχών, με άρωμα ελληνικού κινηματογράφου.

Την ημέρα αυτή, οι εκθεσιακοί χώροι του Μουσείου θα παραμείνουν ανοιχτοί από τις 8 το πρωί έως τα μεσάνυχτα (η είσοδος θα είναι ελεύθερη από τις 8 το βράδυ), δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να περιηγηθούν τις μόνιμες συλλογές αλλά και την περιοδική έκθεση «Δωδώνη. Το μαντείο των ήχων».

Την Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016, το Μουσείο θα παραμείνει ανοιχτό όπως κάθε Παρασκευή, οι εκθεσιακοί χώροι θα παραμείνουν ανοιχτοί από τις 8 το πρωί έως τις 10 το βράδυ και το εστιατόριο του δεύτερου ορόφου με ζωντανή μουσική έως τα μεσάνυχτα. Από τις 8 το βράδυ κι έπειτα, η είσοδος στους εκθεσιακούς χώρους θα είναι ελεύθερη, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να περιηγηθούν τις μόνιμες συλλογές αλλά και την περιοδική έκθεση «Δωδώνη. Το μαντείο των ήχων».

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής