Ο Marquez πήρε την πρώτη νίκη στην Ταϊλάνδη

Ακόμη μία κορυφαία εμφάνιση για τον πρωτοπόρο του Πρωταθλήματος Marc Marquez, ο οποίος κατέκτησε σήμερα τη νίκη στον πρώτο αγώνα MotoGP που διοργανώθηκε ποτέ στην Ταϊλάνδη ενώπιον ενός ενθουσιώδους κοινού 100.000 θεατών.

PACIFIC-SUN

Αυτή η έβδομη νίκη του Marc μέσα στη χρονιά είναι η 68η συνολικά στην καριέρα του, όσες δηλαδή και του Jorge Lorenzo. Οι δύο Ισπανοί βρίσκονται πλέον μαζί στην πέμπτη θέση ανάμεσα στους αναβάτες με τις περισσότερες νίκες στην ιστορία του αθλήματος σε όλες τις κατηγορίες. Ο Marquez έκανε μάλιστα το χατ-τρικ, παίρνοντας μέσα στο Σαββατοκύριακο την pole position και τη νίκη στον αγώνα με τον ταχύτερο γύρο.

Ο Marc κατέκτησε τη νίκη στην τελευταία στροφή του τελευταίου γύρου μετά από μία συναρπαστική μάχη με τον υποψήφιο για τον τίτλο Andrea Dovizioso. Με τους βαθμούς που έχει συγκεντρώσει ο Ισπανός μπορεί να κλείσει την υπόθεση του τίτλου στην κατηγορία MotoGP από το επόμενο κιόλας Grand Prix στην Ιαπωνία.

Στο διπλανό box της Honda, μία πτώση στην πέμπτη στροφή στο 18ο γύρο ήταν η άτυχη κατάληξη του αγώνα του Dani Pedrosa, ο οποίος έκανε επίθεση από τις πίσω θέσεις, έχοντας μεγάλες ελπίδες να δώσει μία μάχη για το βάθρο.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής