O Marquez κατέκτησε την έκτη φετινή του νίκη μετά

Σε μία ηλιόλουστη και ζεστή ημέρα έπαιξε και κέρδισε στην Aragón ο Marc Marquez χρησιμοποιώντας μαλακό πίσω ελαστικό αντί για το σκληρό που επέλεξαν οι περισσότεροι.

PACIFIC-SUN

Στο τέλος, ο Ισπανός υπερίσχυσε μετά από μία εκπληκτική μάχη ανάμεσα σε τρεις αναβάτες, το διεκδικητή του τίτλου Andrea Dovizioso και τον Andrea Iannone. Έτσι άνοιξε τη διαφορά του στην κατάταξη του Πρωταθλήματος στους 72 βαθμούς, ενώ μένουν πέντε αγώνες μέχρι την ολοκλήρωση της αγωνιστικής χρονιάς στα MotoGP.   

Η σημερινή αυτή μεγάλη επιτυχία δεν είναι μόνον η πέμπτη στην πίστα της Aragón και η έκτη φετινή νίκη του Marquez αλλά και η 67η νίκη της καριέρας του και η 41η στην κατηγορία MotoGP. Αυτό σημαίνει ότι ο Marc βρίσκεται πλέον στην τέταρτη θέση ανάμεσα στους αναβάτες με τις περισσότερες νίκες με Honda, μαζί με τον Mike Hailwood και πίσω από τους Jim Redman (45), Dani Pedrosa και Mick Doohan που έχουν από 54 νίκες.

Ο Dani Pedrosa πήρε μία 5η θέση διατηρώντας καλό ρυθμό καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, τερματίζοντας κοντά στο γκρουπ των πρώτων. Σε λιγότερο από δύο εβδομάδες η ομάδα της Repsol Honda θα μεταβεί στην Ταϊλάνδη για τον πρώτο αγώνα που διοργανώνεται στη συγκεκριμένη χώρα, στην πίστα του Buriram.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής