«Βροχή» οι κλήσεις σε λεωφόρο Βουλιαγμένης και Πετρούπολη

Ειδική εξόρμηση στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης και στην Πετρούπολη πραγματοποίησε η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, για την αντιμετώπιση - πρόληψη των αυτοσχέδιων αγώνων.

PACIFIC-SUN

Ειδικότερα αστυνομικοί των Ομάδων Ελέγχου & Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.), πραγματοποίησαν τροχονομικούς ελέγχους οδηγών και οχημάτων, κατά τη διάρκεια των οποίων βεβαιώθηκαν οι εβδομήντα επτά.

Είκοσι έξι για υπέρβαση ορίου ταχύτητας, έξι για φιμέ, πέντε για πρόκληση υπερβολικού θορύβου (ηχομέτρηση), τρεις για στέρηση άδειας οδήγησης, τρεις για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, είκοσι για μη χρήση προστατευτικού κράνους, μία για επικίνδυνους ελιγμούς και δεκατρείς για διάφορες άλλες τροχαίες παραβάσεις.

Επιπλέον αφαιρέθηκαν είκοσι τρεις άδειες ικανότητας οδήγησης, είκοσι πέντε άδειες κυκλοφορίας και, είκοσι πέντε ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας. Ακινητοποιήθηκαν δύο οχήματα.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

1 σχόλιο

  1. Ηχορυπανση πηγαινετε στην προεκταση της Σκουφα προς Περιστερι! Του Κουτρουλη γινεται!διπλης κατευθυνσης! Ελα μου ντε? Απο θηβων ανοδος, απο πετρουπολη καθοδος και ενδιαμεσα διπλης! Οι ανθρωποι κοιμουνται ξυπνανε με τις εξατμησεις στο αυτι!ποιος να ενδιαφερθει!αμσ σου τυχει και ανωμαλος ιδιοκτητης πλυντηριου αυτοκινητων, σε ξυπνα με τον αερα! Τι να πεις? Περιβαλλον? Αστικος ιστος?οτι του φανει του λωλοστεφανη!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής