The Mini Festival: Ένα διήμερο εκδηλώσεων αφιερωμένο στους φίλους της Mini (VIDEO)

PACIFIC-SUN

Από το Σάββατο 24 έως και την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου διεξήχθη το “Mini Festival” στην πλατεία Νερού, όπου οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά, αλλά και να δοκιμάσουν όλα τα νέα μοντέλα Mini.

Να περιηγηθούν στην έκθεση ιστορικών μοντέλων Mini, των μελών του Mini Club και να συναντήσουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Charlie Cooper, τον εγγονό του θρύλου της αυτοκίνησης John Cooper, από τον έχει λάβει το όνομά της η εμβληματική σειρά μοντέλων υψηλών επιδόσεων της μάρκας, John Cooper Works.

Για τους δημοσιογράφους, τα στελέχη της εταιρεία και των αντιπροσώπων και πελάτες της μάρκας οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν το απόγευμα της Παρασκευής. Οι καλεσμένοι εκτός από τα αυτοκίνητα και το φαγητό απόλαυσαν και τη συναυλία των Onirama.

Το επόμενο πρωί ολιγάριθμοι δημοσιογράφοι, μεταξύ αυτών και εμείς, υπό την παρουσία του προέδρου του BMW Group Hellas, Andrea Sieben, της επικεφαλής της ΜΙΝΙ, Δήμητρας Μπίκου και του διευθυντή Εταιρικής Επικοινωνίας του Ομίλου, Κωνσταντίνου Διαμαντή συνομιλήσαμε για περίπου μια ώρα με τον Charlie Cooper.

Ο κ. Cooper μας μίλησε για την ιστορία του παππού και του πατέρα του, όπως τα έζησε, αλλά και για δικά του επαγγελματικά βήματα ως Brand Ambassador της Mini και τις παράλληλες δραστηριότητές του.

Μετά το τέλος της συνάντηση, καταφέραμε να ξεκλέψουμε τον Charlie Cooper από τους εκπροσώπους άλλων μέσων, ώστε να μας κάνει μια σύντομη δήλωση.

Παρακολουθήστε το video:

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής