Πήγαμε στην έκθεση πολυτελών αυτοκινήτων Driving The Future στο Ecali Club

Ενα μήνα μετά την έκθεση αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση 2019», μία πρόσκληση που περιείχε αρκετή δόση μυστικοπάθειας με οδήγησε στο αποστειρωμένο από τα αδιάκριτα βλέμματα, Ecali Club, όπου πραγματοποιήθηκε για τρεις ημέρες και δεκαπέντε ώρες στο σύνολο, η μικρή έκθεση αυτοκινήτων Driving The Future.

kelafas

Μία έκθεση που στήθηκε πάνω σε γήπεδο τένις και κλείστηκε από χοντρά φύλλα μουσαμά, σαν έναν δεύτερο φράχτη για τη διατήρηση της ιδανικής θερμοκρασίας στο εσωτερικό του εκθεσιακού χώρου, και ίσως να μην ακούγονται τα παράπονα των χιλιάδων επισκεπτών της έκθεσης «Αυτοκίνηση 2019» που δεν είδαν αυτές τις εταιρείες.

Εταιρείες, όπως Land Rover, Jaguar, Lotus, Lamborghini, Maserati, Bentley, Lexus, γιατί η  BMW θα μπορούσε κάλλιστα να έχει και τον ρόλο του «απουσιολόγου», αφού τιμά με την παρουσία της τα περισσότερα αυτοκινητιστικά event.

Ξεχωριστή θέση στην έκθεση είχε το πρώτο Land Rover Defender νέας γενιάς, που ήρθε στη χώρα μας για μερικές ημέρες. Ένα αυτοκίνητο πιο πολιτισμένο και με μεγαλύτερες ανέσεις σε σχέση με το παρελθόν.

Ακριβώς δίπλα, ήταν τοποθετημένο το Range Rover Sport SVR, (με τιμή κτήσης τα 259.331 ευρώ) που όπως επεσήμαναν οι άνθρωποι της εταιρείας, εκτινάσσει την πολυτέλεια και τις επιδόσεις σε νέα ύψη, με συναρπαστικό χειρισμό και δύναμη εντός και εκτός δρόμου.

Αλλάζουμε περίπτερο και μας υποδέχεται η νέα Jaguar i-Pace, (με τιμή κτήσης τα 104.932 ευρώ) με ανοιχτό το πορτάκι και τοποθετημένο το φις για τη φόρτιση. Δίπλα της, η νέα Jaguar F-Pace SVR (με τιμή κτήσης τα 181.523 ευρώ).

Κάπου εδώ μου άνοιξε η όρεξη και αφού χρήματα, για αυτά τα αυτοκίνητα, δεν κρατούσα στο πορτοφόλι μου, τίμησα τον πλουσιοπάροχο μπουφέ με εξαιρετικές αλμυρές και γλυκές γεύσεις.

Μετά το τσιμπολόγημα, η εισαγωγική εταιρεία Trident σε αντίθεση την συνονόματη φίρμα που σκέφτεται την αναπνοή μας, μου την έκοψε, αφού έφτασα μπροστά στο έκθεμα της Lotus και της Maserati.

Δυστυχώς το έκθεμα της Lamborghini, φαίνεται πως έπεσε στην ίδια κυκλοφοριακή συμφόρηση που συνάντησα στην επιστροφή και με ακινητοποίησε για περισσότερο από 1 ώρα στο «ποτάμι», οπότε και δεν το είδα κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μου.

Ακριβώς απέναντι, άκρη-άκρη, στεκόταν η Bentley Continental GTC, που μεταξύ μας, με το άνοιγμα της πόρτας, σκέφτηκα ότι δεν θα είχα πρόβλημα να ξεχαστώ όλο το τριήμερο στο εσωτερικό της.

Μετά το γράμμα “B” δεν είναι το “L”, όμως μετά τους Βρετανούς και τους Ιταλούς, έφτασα μπροστά στο περίπτερο της Lexus. Δύο αυτοκίνητα της κατηγορίας SUV, όπως το Lexus RX 450 h είναι αλήθεια ότι σήκωσαν επάξια την ιαπωνική σημαία.

Έκθεση χωρίς τους Βαυαρούς δεν είναι έκθεση… Έτσι η BMW είχε αριθμητική υπεροχή με τέσσερα εκθεσιακά μοντέλα. Οι καλεσμένοι και τα μέλη του Ecali Club είχαν την ευκαιρία να δουν και να γευθούν την ολοκαίνουρια BMW i3s, την BMW X5 Electrified, τη Σειρά 7 και το i8 Roadster.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής