Το Mini Countryman σε μοναδικούς χειμερινούς προορισμούς

Το Mini Countryman απευθύνεται σε αυτούς που επιλέγουν να ζήσουν τη ζωή χωρίς συμβιβασμούς, που ξέρουν να δημιουργούν αναμνήσεις, μόνοι ή με φίλους και που πάντα παραμένουν θετικοί στις προκλήσεις.

PACIFIC-SUN

Με πλήρως ανανεωμένη σχεδίαση και σαφώς πιο ώριμο, το Mini Countryman με υλικά κορυφαίας ποιότητας και ευρύχωρο εσωτερικό είναι κατάλληλο για 5 άτομα και τις αποσκευές τους. Είναι το ιδανικό αυτοκίνητο, με σχεδιαστική υπεροχή που μαγνητίζει τα βλέμματα και χαρίζει στον οδηγό του την απόλυτη Mini go-kart αίσθηση.

Αυτή τη go-kart αίσθηση έζησαν οι φίλοι της μάρκας που βρέθηκαν το τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας από τις 16/2 έως τις 19/2, στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρας στο Καϊμακτσαλάν, στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων και στο πανέμορφο Πήλιο όπου η Mini είχε δημιουργήσει μία ζεστή ατμόσφαιρα σε ειδικά διαμορφωμένα Mini igloo.

Επιπλέον, τα μοναδικά Mini Countryman με την ομάδα της Mini προκάλεσαν έντονο ενθουσιασμό κατά την άφιξή τους προσκαλώντας το κοινό να πραγματοποιήσει μοναδικό test drive στα χιόνια. Η οδήγηση των Mini Countryman έγινε ακόμα πιο διασκεδαστική με χειμερινά λάστιχα Pirelli που αναδείκνυαν ακόμα περισσότερο τον off-road χαρακτήρα και τις εξαιρετικές δυνατότητες του ξεχωριστού μοντέλου.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής