Formula 1: Ο Vettel νικητής στο Grand Prix του Monaco

Ενας ακόμη αγώνας στους στενούς δρόμους του πριγκιπάτου έφτασε στο τέλος του με νίκη τον Γερμανό οδηγό της Ferrari Sebastian Vettel.

PACIFIC-SUN

Ο Φιλανδός Kimi Raikonen εκκίνησε από την pole position, αλλά ο Γερμανός κατάφερε να πάρει την πρωτοπορία και να παραμείνει στην πρώτη θέση μέχρι το τέλος, με τον Φιλανδό να περιορίζεται στην 2η θέση. Το podium συμπλήρωσε ο Daniel Ricciardo της Red Bull. Στο πρωτάθλημα κατασκευαστών η Ferrari πέρασε μπροστά από την Mercedes και ο Vettel διατήρησε την πρώτη θέση.

Στο μεγαλύτερο μέρος του ο αγώνας κύλισε σε ηρεμους ρυθμούς με τα περισσότερα περιστατικά να συμβαίνουν μαζεμένα μετά τον 65ο γύρο. Μια εγκατάληψη του Hulkenberg από μηχανική βλάβη στην αρχή, ένα εντυπωσιακό τρακάρισμα μεταξύ Button και Wehrlein όπου άφησε τη sauber πλάγια πάνω στις μπαριέρες, με τον οδηγό όμως να βγαίνει αλώβητος. Οι Ericsson και Vandoorne χάσανε τα φρένα με αποτέλεσμα να έχουν ελαφριά επαφή με τα προστατευτικά λάστιχα και να να εγκαταλείψουν αμφότεροι.

Στον 73 γύρο μια επαφή μεταξύ Perez και Kvyat οδήγησε σε εγκατάλειψη του Ρώσου. Από μηχανική βλάβη εγκατέλειψε και ο νεαρός Καναδός οδηγός Stroll της Williams. Στις ελεύθερες δοκιμές του Σαββάτου η μεγάλη έκπληξη ήταν ο αποκλεισμός του Hamilton από το q3 καθώς ένα συμβάν που προκάλεσε κίτρινες σημαίες κατά τον γρήγορο γύρο του, είχε σαν αποτέλεσμα να εκκινήσει από την 14η θέση και τελικά να κατακτήσει την 7η.

Δείτε τον τερματισμό και τους πανηγυρισμούς

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής