Ανάκληση για 2.202 αυτοκίνητα Seat Ibiza και Arona

Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία ΤΕΧΝΟΚΑΡ - AUTOHELLAS A.T.E.E. εκτελεί ανάκληση αυτοκινήτων SEAT Ibiza (KJ1) και Arona (KJ7). Η ανάκληση αφορά σε 2.202 οχήματα Ibiza (KJ1) και Arona (KJ7), µε ημερομηνία παραγωγής έως 25/09/2018.

PACIFIC-SUN

Στα επηρεαζόμενα αυτοκίνητα, είναι πιθανό υπό συγκεκριμένες συνθήκες κατάληψης των πίσω καθισμάτων, σε συνδυασμό µε συγκεκριμένη οδηγική κατάσταση, η πόρπη της ζώνης του πίσω αριστερού καθίσματος να αποσυνδέεται κατά λάθος. Εάν παρουσιαστεί αυτό το σφάλμα, το εγκατεστημένο σύστημα συγκράτησης, δε θα περιορίσει τον επιβάτη σε περίπτωση ατυχήματος ή ξαφνικού φρεναρίσματος, γεγονός που ενέχει αυξημένο κίνδυνο τραυματισμού.

Οι ιδιοκτήτες των οχημάτων θα ενημερωθούν είτε µέσω σχετικών ανακοινώσεων στον Τύπο είτε εγγράφως µέσω επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών SEAT Service, για να γίνει ο έλεγχος και οι απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνήσουν είτε τηλεφωνικά στην γραμμή εξυπηρέτησης SEAT Line 800 11 80000.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής