Βασίλης Καραβάκος: Χωρίς όραμα ο Σαραούδας, απόμαχος ο Καρπέτας

Ευφυολογήματα καφενείου χαρακτηρίζει τις δηλώσεις του πρώην δημάρχου Μεταμόρφωσης Μιλτιάδη Καρπέτα στον Επικοινωνία 94FM και τις «Δημοτικές Διαπλοκές» περί συνδιοίκησης «Σαραβάκου-Καραούδα», ο επικεφαλής της παράταξης «Συμμαχία Πολιτών» Βασίλης Καραβάκος. 

PACIFIC-SUN

Μιλώντας στο δημοτικό ραδιόφωνο Ηρακλείου Αττικής, ο κ. Καραβάκος έκανε λόγο για έναν απελπισμένο, ηττημένο πρώην δήμαρχο, που αναλώνεται σε ευφυολογήματα τύπου καφενείου, αλλά στα σημαντικά πολιτικά ζητήματα του δήμου – π.χ. δημιουργία Mall- την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια…!

Από την άλλη μεριά, κληθείς να σχολιάσει το έργο της δημοτικής αρχής του Στράτου Σαραούδα, ο κ. Καραβάκος απέδωσε στη Διοίκηση του δήμου έλλειψη οράματος και υπερβολική φοβικότητα στη λήψη των αποφάσεων.

«Η παρούσα δημοτική αρχή διακρίνεται από έλλειψη οράματος, ηγεσίας και αυτοδιοικητικής κουλτούρας. Ο δήμαρχος δείχνει να έχει δεχτεί μοιρολατρικά τη δημιουργία του Mall και δεν έχει κάνει τίποτα στο μείζων θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Βασίλης Καραβάκος.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής