Τριήμερο δράσεων για τη Φιλαρμονική του Δήμου Πετρούπολης

PACIFIC-SUN

Το τριήμερο από τις 19 έως τις 21 Απριλίου η Φιλαρμονική του Δήμου Πετρούπολης συμμετέχει σε σημαντικές εκδηλώσεις πανελλήνιου και διεθνούς εμβέλειας.

Συγκεκριμένα, σε συνέχεια της πολυετούς και καλής συνεργασίας με τον Δήμο Νάξου, η Φιλαρμονική του Δήμου Πετρούπολης θα πλαισιώσει την τελετή άφιξης της Ολυμπιακής Φλόγας στο νησί, με αφορμή τη διεξαγωγή της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας των ΧΧXΙΙΙ Ολυμπιακών Αγώνων «PARIS 2024».

Η τελετή, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα (19/4), ως προς το μουσικό μέρος περιλαμβάνει την ανάκρουση των Εθνικών Ύμνων της Ελληνικής και της Γαλλικής Δημοκρατίας καθώς και τον Ολυμπιακό Ύμνο.

Το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Απριλίου η Φιλαρμονική του Δήμου Πετρούπολης, για μια ακόμη χρονιά, θα συμμετέχει στο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικών Συνόλων που πραγματοποιείται στην Αθήνα. Πρόκειται για ένα Φεστιβάλ διεθνούς εμβέλειας, στο οποίο η Φιλαρμονική μας συμμετέχει με επιτυχία από το 2019.

Πιο αναλυτικά, το Σάββατο 20 Απριλίου, στις 11:30 το πρωί, η Φιλαρμονική συμμετέχει στη μεγάλη παρέλαση της έναρξης του Φεστιβάλ, από την Πλατεία Καπνικαρέα μέχρι την Πλατεία Συντάγματος.

Την Κυριακή 21 Απριλίου, η Φιλαρμονική του Δήμου εμφανίζεται στην απογευματινή συναυλία, στην αίθουσα «Χρ. Λαμπράκης», του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 2128098222, του τμήματος Πολιτισμού της Διεύθυνσης Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής