Τον Τάσο Σαλβάνο καλωσόρισε στα ψηφοδέλτια της ΑΝ.Α.Σ.Α. ο Θεόδωρος Γαλιατσάτος

Την συνεργασία με τον περιφερειακό σύμβουλο και επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Αριστερή Κίνηση Ιονίου» Τάσο Σαλβάνο ανακοίνωσε σήμερα ο επικεφαλής της ΑΝ.Α.Σ.Α. και Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος.

PACIFIC-SUN

Στην κοινή συνέντευξη τύπου τόσο ο κ. Γαλιατσάτος όσο και ο κ. Σαλβάνος αναφέρθηκαν στους κοινούς αγώνες, στην τρέχουσα θητεία της περιφερειακής αρχής, στους τομείς του πολιτισμού, της υπεράσπισης των δημοκρατικών δικαιωμάτων, της προστασίας του περιβάλλοντος και της δημόσιας περιουσίας, της ήπιας ανάπτυξης με σεβασμό στα εργασιακά δικαιώματα, στα αναπτυξιακά προγράμματα και την στήριξη της τοπικής οικονομίας.

Ο Θόδωρος Γαλιατσάτος καλωσόρισε τον Τάσο Σαλβάνο στο ψηφοδέλτιο της Ανεξάρτητης Αυτοδιοικητικής Συνεργασίας Αρχών (ΑΝ.Α.Σ.Α.)  «με τη βαθιά πεποίθηση ότι θα μας δοθεί από το λαό η ευκαιρία να συνεχίσουμε για μια ακόμη αποδοτική συνεργασία μέχρι το 2023 πάνω στη βάση των αναγκών, των προκλήσεων και των κοινών μας θέσεων».

Από την πλευρά του ο Τάσος Σαλβάνος έκανε λόγο για μια «ακόμη πιο αποτελεσματική συνεργασία, χωρίς παρωπίδες και ιδεοληψίες» και τόνισε ότι «με τη συνεργασία αυτή με τον Θόδωρο Γαλιατσάτο και την ΑΝΑΣΑ και τα στελέχη που την απαρτίζουν θα συνεχιστεί με μεγαλύτερη πνοή το έργο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων προκειμένου αφενός μεν να συνεχιστούν και αφετέρου να ολοκληρωθούν έργα πνοής και αναγκαιότητας προς όφελος των δυνάμεων της εργασίας και του πολιτισμού μέσα από διαδικασίες διαφάνειας και δημοκρατίας που εγγυάται η παρούσα και μέλλουσα περιφερειακή αρχή. Χωρίς εξαρτήσεις από κέντρα εκτός Αυτοδιοίκησης, με μοναδικό κριτήριο και οδηγό το συμφέρον των Ιονίων Νήσων».

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής