Θετικός στον κορονοϊο εργαζόμενος στο Τμήμα Ανταποδοτικών Τελών του Δήμου Αθηναίων

Από τον Δήμο Αθηναίων ανακοινώθηκε ότι χθες Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου εντοπίστηκε θετικός στον Covid-19 ένας εργαζόμενος στο Τμήμα Ανταποδοτικών Τελών, που στεγάζεται επί της Λιοσίων 22.

PACIFIC-SUN

Σύμφωνα με τον Δήμο Αθηναίων, αμέσως ακολουθήθηκαν όλες οι διαδικασίες που προβλέπονται από το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, έγινε σχολαστική απολύμανση των χώρων και οι εργαζόμενοι στον συγκεκριμένο χώρο μπήκαν σε καραντίνα. 

Το Τμήμα Ανταποδοτικών Τελών δεν θα δέχεται κοινό από σήμερα 23 Σεπτεμβρίου έως 7 Οκτωβρίου και ως εκ τούτου αναστέλλονται όλα τα προγραμματισμένα ραντεβού.

Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες μπορούν να εξυπηρετούνται απρόσκοπτα για έκδοση βεβαίωσης περί μη οφειλής ΤΑΠ, νέες παροχές, επανασυνδέσεις, διαχωρισμούς, δηλώσεις τετραγωνικών και δηλώσεις μη ηλεκτροδοτούμενων στην Ηλεκτρονική Πλατφόρμα του Δήμου Αθηναίων (eservices.cityofathens.gr).

Μπορούν επίσης να επικοινωνούν με το τμήμα στο e-mailt.telon.tap@athens.gr. Δηλώσεις και αιτήσεις που γίνονται στην πλατφόρμα και το e-mail λαμβάνουν άμεσα αριθμό πρωτοκόλλου και θεωρούνται εμπρόθεσμες στην περίπτωση που υπάρχουν καταληκτικές ημερομηνίες για την κατάθεσή τους.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής