Συλλυπητήρια δήλωση του περιφερειάρχη Αττικής για το θάνατο του πρώην δημάρχου Αγ. Αναργύρων, Νίκου Ταμπακίδη

PACIFIC-SUN

Γνήσιο τέκνο της Αυτοδιοίκησης αλλά και τεχνοκράτης, οραματιστής και μάχιμος αγωνιστής σε όλα τα επίπεδα, υπήρξε ο πρώην δημάρχου Αγ. Αναργύρων Νίκος Ταμπακίδης, σημειώνει στο συλλυπητήριο προς τους οικείους του μήνυμα, ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.

«Ως δήμαρχος Αγ. Αναργύρων, θέση στην οποία διετέλεσε για δύο τετραετίες, κατάφερε να αναμορφώσει την πόλη, αφήνοντας ισχυρό αποτύπωμα με εμβληματικά αναπτυξιακά έργα, ενώ προσέφερε πολλά και ως γενικός γραμματέας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Πνεύμα ανήσυχο ο Νίκος Ταμπακίδης και με υψηλά αντανακλαστικά ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, κατάφερε να κάνει γνωστό το όνομα του και έξω από τα ελληνικά σύνορα, μέσα από την πρωτοβουλία του να φιλοξενήσει, με τη βοήθεια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και για μεγάλο χρονικό διάστημα, παιδιά από τη Σερβία κατά τη διάρκεια του πολέμου στην πρώην Γιουγκοσλαβία.

Η αυτοδιοικητική μας οικογένεια έχασε έναν πολύ άξιο εκπρόσωπό της και είναι αναντίρρητα φτωχότερη», υπογραμμίζει μεταξύ άλλων ο κ. Πατούλης.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής